Loading...

For Bikes 2024

26.03.2024 12:03

Upraveno: 26.03.2024 17:21

O víkendu 22.-24.3. se naše společnost zúčastnila veletrhu For Bikes, největšího cyklistického veletrhu v České republice. Letošní ročník se stal důležitou událostí nejen pro vášnivé cyklisty, ale také pro nás, jakožto vystavovatele. Byla to skvělá příležitost prezentovat naše produkty, které si získaly pozornost a uznání, širokému publiku cyklistických nadšenců. Zvláštní důraz jsme kladli na produkty, které kombinují inovativní design s vysokou funkčností a pohodlím. Na stánku jsme měli vystaveny brašny na kolokteré skvěle vypadají, jsou praktické a odolné vůči náročným podmínkám cyklistiky, sportovní brýle, elektrické pumpičky, batohy a další vybavení.

Největším lákadlem byl Air Seat tlumič sedla. Tento inovativní proukt přináší revoluční způsob, jakým cyklisté vnímají pohodlí při jízdě. Díky systému tlumení dokáže Air Seat tlumič sedla eliminovat otřesy a vibrace, které by jinak mohly negativně ovlivnit jízdní komfort cyklisty. Návštěvníci veletrhu měli možnost si tento produkt vyzkoušet na našem testovacím kole. Při testování se nechali unést jeho působivými vlastnostmi a byli nadšeni z jeho účinnosti. Tlumič Air Seat je ideální pro všechny, kteří chtějí zlepšit komfort jízdy a chránit své záda před otřesy. Návštěvníci veletrhu se mohli zapojit také do soutěže o tento produkt. Stačilo vyplnit jednoduchou soutěžní kartičku.

Naše účast na For Bikes 2024 pro nás byla nejen příležitostí k prezentaci našich produktů, ale také skvělou příležitostí k setkání se
s našimi zákazníky a diskuzi o aktuálních trendech v cyklistice. Jsme nadšeni z velkého zájmu, který naše produkty vzbudily a za pozitivní ohlasy. Těšíme se na další události, kde budeme moci sdílet naši vášeň pro cyklistiku s dalšími nadšenci.